User login

Tanácsadás

Az adott feladatra a legmegfelelőbb technológiák felderítése

Egyedi alkalmazásfejlesztés

Egyedi üzleti alkalmazások fejlesztése és meglévők kiegészítése

Egyedi Webalkalmazások

Webalkalmazások fejlesztése egyedi igények szerint

Egyedi webalkalmazás fejlesztés

Web Devlopment

Ha olyan alkalmazásra van szüksége, melyet nem szeretne telepíteni minden kliens gépre, ugyanakkor mindenhonnan elérhetőnek kell lennie, akkor erre a Web alkalmazás a legjobb megoldás.

A web alkalmazás eléréséhez nincs másra szüksége mint egy internet böngészőre, mely akár az okostelefonján is fut. Ha ilyen egyedi, az Ön igénye szerint kifejlesztett alkalmazásban gondolkodik, akkor ennek a szakszerű megvalósításában tudunk segíteni.

Cégünk munkatársai több tízéves tapasztalattal rendelkeznek a robusztus, 24/7 rendelkezésre állást igénylő alkalmazások készítésében, melyet saját szerveren vagy valamely felhő szolgáltatónál szeretne telepíteni.

Elsősorban Java, Node.js, C#, ASP.Net alapú rendszerek fejlesztésében van nagy tapasztalatunk, melyet önállóan vagy valamely alkalmazás szerveren lehet futtatni. Ilyen alkalmazás szerver példáúl az Oracle Weblogic, Redhat Wildfly (korábban JBoss) vagy  Microsoft IIS alkalmazás szerverek illetve Tomcat web szerver.

Általában a webalkalmazások használnak valamilyen adatbázis szervert. Hogy milyet azt Ön dönti el. Abban az esetben, ha bizonytalan, hogy mely adatbázis lenne a legmegfelelőbb, munkatársaink segítenek kiválasztani a leginkább megfelelőtt.

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a következő adatbázis szerverek integrálásában, legyen az önálló illetve clusteres környezetben használt:

 

Abban az esetben, ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen bennünket!

 

 

Referenciák