User login

Felhőalapú szolgáltatások

Üzemeltesse költséghatékonyan alkalmazásait a felhőben

Tanácsadás

Az adott feladatra a legmegfelelőbb technológiák felderítése

Egyedi alkalmazásfejlesztés

Egyedi üzleti alkalmazások fejlesztése és meglévők kiegészítése

Felhőalapú szolgáltatások

A felhő szolgáltatások manapság bárki számára elérhetőek. A célnak leginkább megfelelő szolgáltatások kiválasztásával és finomhangolásával jelentős erőforrás megtakarítás érhető el. 

Cégünk segítségére lehet Önnek abban, ha:

  • Helyi szerverei kihasználtásgát hatékonyabbá akarja tenni magán felhő kialakításával; 
  • Meglévő és/vagy új szolgáltatásait valamelyik felhő szolgáltatóhoz akarja átvinni. 
  • Ha meglévő, valamelyik felhőszolgáltatónál már kialakított infrastruktúráját felül akarja vizsgálni egy esetleges hatékonyabb és költségkímélőbb megoldás megtervezésére.
  • Mobil alkalmazásainak a tesztelését automatizálná úgy, hogy azok különböző valódi mobil eszközökön kerüljenek futtatásra
  • Irodáját a felhőbe költöztetné és igénybe venné az irodai alkalmazások felhőbeli verzióját

 

 

Magán felő kialakítása

Abban az esetben, ha szervereit hatékonyabban akarja kihasználni és a munkatársai vagy ügyfelei által használt szolgáltotásokat helyben akarja tartani, akkor a magán felhő kialakítása jó választás.

Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a magán felhők kialakítására, felügyeletére és karbantartására.

A magán felhő kialakítása során a szolgáltatásait Dockerizáljuk, átalakítjuk úgy, hogy a kubernetes platformon telepíthetőek legyenek.A kubernetes platformot a Rancher Container felügyeleti rendszerrel felügyelünk. 

Abban az esetben, ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen bennünket!

Szolgáltatások migrálása valamely számítási felhőbe

Ha azon gondolkodik, hogy miként lehetne a leghatékonyabban meglévő vagy új szolgáltatásait a számítási felhőbe migrálni, tudunk ebben segíteni. Munkatársaink megvizsgálják az Ön szolgáltatásait majd ajánlatot tesznek, hogy mely számítási felhő szolgáltatónál és hogya célszerű a szolgáltatásait migrálni. Igyekszünk a felhő szolgáltatók által nyújtott szolgáltatások előnyeit felhasználva tervet készíteni a migráláshoz. Ahogy az előző fejezetben kifejtettük, igyekszünk a komplex szolgáltatásokat elemi részekre bontani és az így kapot elemi szolgáltatásoknak megtalálni a megfelelő megoldást az adott felhőszolgáltatónál. Virtuális szerver megoldást csak indokolt esetben ajánlunk, tekintettel, hogy ez a legköltségesebb és legrugalmatlanabb megoldás. Természetesen van olyan eset, amikor más nem jöhet szóba.

Általunk ismert felhőszolgáltatok:

Abban az esetben, ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen bennünket!

 

Meglévő szolgáltatásainak a felhőben történt telepítését felülvizsgálná

Abban az esetben, ha már van kialakított infrastruktúrája valamely felhőszolgáltatónál, de felül szeretné vizsgáltatni erőforrás vagy költséghatékonyság céljából, állunk a rendelkezésére. Munkatársaink átvizsgálják a meglévő kialakítást majd javaslatot tesznek, ha érdemileg lehet javítani a hatékonyságon, költség csökkentésen és nem utolsó sorban a biztonságon illetve a rendelkezésre állási idő növelésén.

Nagyon egyszerű példát nézve, ha pl. virtuális szerverei vannak amelyeknél a kabantarthatóság, illetve az alkalmazások frissítése során a leállási idő gondot jelent, akkor esetleg egy kubernetes alapú szolgáltatás klaszterrel kiváltható lenne valamennyi virtualis szerver, egyben növelve a rugalmasságot és csökkentve a szükséges leállási időket az alkalmazások frissítései között. Nem beszélve arról, hogy általában - természetesen nem feltétlenül minden esetben - a virtuális gépek kiváltása más szolgáltatásokkal költségcsökkentést is jelenthet.

Abban az esetben, ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen bennünket!

 

Mobil alkalmazások tesztelésének felhőben történő automatizálása

A mobil alkalmazások alapos tesztelése időigényes és kölltséges művelet tekintettel, hogy több platformra és azon belül is különböző készülékre kell tesztelni - még ha a leggyakrabban használt készülékeket is nézzük. Arról nem is beszélve, hogy a gyártok viszonylag gyakran adnak ki új verziót az operációs rendszerből. Ha az alkalmazások teszteléséből nem akar alább adni, ugyanakkor nem szívesen vásárolna drága készülékeket melyek féléven belül elavúlnak, a felhőbe történő mobil alkalmazás ideális megoldás az Ön számára!

Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a mobil alkalmazások felhőben történő tesztelésével, elsősorban az AWS Device Farm használatával.

Abban az esetben, ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen bennünket!

 

 

 

Referenciák